MIÉRT AZ EURO-KOM 2000?

1. TAPASZTALAT

Cégünk 18 éve töretlenül az építőiparban dolgozik, mindig a maximumra törekedve! Külföldi-belföldi referenciák magukért beszélnek.

2. MEGBÍZHATÓSÁG

1200m2 területű gyártócsarnokunk, reprezentatív bemutatótermünk és szakképzett tanácsadóink várják meglévő és leendő vevőinket. Ide MINDIG visszatérhetnek 18 éve itt voltunk, vagyunk és leszünk is!

3.GYORSASÁG

A REHAU központból folyamatosan rendelt árukészlet biztosítja a gyors gyártási folyamatot. Teljesen egyedi méretre gyártjuk a kedves vevőnek a terméket, ez NEM igényel többlet időt a gyártásban. A standard színek, formák gyártását akár egy-két hét alatt elvégezzük.
Esetlegesen többlet időt a legkülönlegesebb színek, formák kivitelezése igényelhet, de továbbra is a legfőbb cél a vevő álmainak megvalósítása!

4. FELMÉRÉS, GYÁRTÁS, BEÉPÍTÉS, GARANCIA!

Segítség minden téren! Felmérjük, legyártjuk, igény esetén beépítjük és a garanciával is helyt állunk! Kevesen tudják, de a garanciát a gyártónál lehet legkönnyebben érvényesíteni és a gyártó tudja a legjobban orvosolni!

5. HELYI GAZDASÁG FEJLESZTÉSE

Magyarországi gyártóként, adózóként hozzájárulunk a Magyar gazdaság gyarapodásához. Megalakulásunk óta mindig fontos volt minél több ember számára munkahelyet biztosítani. Kötelességünknek érezzük a helyi gazdaság fejlesztését, valamint a munkaerő piac fenntartását, javítását. Vásárlásával Ön is hozzájárul ehhez!

 

HOGYAN VÁLASSZON AJTÓT / ABLAKOT!

Napjainkban nagyon nagy „divat” lett a műanyag nyílászárók gyártása, még inkább a nem mindig bizonyított eredetű ablakok, ajtók értékesítése. Nyílászárót nem 1-2 évre vásárolunk, ez egy életre szóló beruházás.

A JÓ nyílászáró ingatlanunk értékét növeli, energiaszámláinkat pedig csökkenti, hisz a fűtési költség akár 30%-át is megspórolhatjuk!

Annak érdekében, hogy a kedves vevő ne az ablakon dobja ki a pénzét segíteni szeretnénk pár jó tanáccsal.

 

1. BIZONYOSODJON MEG A FORGALMAZÓ CÉG HITELESSÉGÉRŐL

Cég ellenőrzése: végrehatás alatt áll-e stb. (ingyenesen az interneten: pl. https://www.e-cegjegyzek.hu/index.html) Ha nem érzünk kellő bizalmat a választott céggel szemben jobb, ha másikat is felkeresünk. Mivel esetenként nagyon sok pénzt költünk új műanyag ablakainkra, fontos hogy a bizalmunk meglegyen a választott cég felé.

2. PONTOS ÁRAJÁNLATNÁL NE CSAK AZ ÁRAT NÉZZE!

Ellenőrizni kell, hogy az ajánlatban minden fel van-e tüntetve, amire árat kértünk. Igazi , hozzáértő szakember tételesen részletezi, mit tartalmaz az árajánlat (tokszélesítések és -magasítások, párkányfogadó, párkány, esetleg redőny, rovarvédelem). A gyanúsan olcsó ajánlat szinte minden esetben minőségi hiányosságot hoz magával.

Kicsit vizuálisabbá téve: szakszerűtlen kivitelezés, gyenge profil, ismeretlen vasalat-rendszer, merevítő hiánya és még sorolhatnánk. A fentiek hatására a profil elszíneződhet, az ajtó/ablak „meglóg”, deformálódik, nem záródik, akad, folyamatosan állítgatást igényel (most nem a téli-nyári átállás során esetleges állításra gondolunk). Vasalat csere és néhány esetben a komplett nyílászáró csere a következmény. Így lesz az olcsó termékből nagyon drága!

3. NE HAGYJA MAGÁT MEGTÉVESZTENI A SOK K ÉRTÉK ÉS EGYÉB SZAKSZÓ ISMÉTELGETÉSÉVEL.

A TELJES nyílászáró hőátbocsátási tényezőjét vegye figyelembe! (Uw) Sok gyártó/értékesítő az üveg jól hangzó, alacsony hőátbocsátási értékét adja meg az egész nyílászáró hőátbocsátásának jellemzésére.

Ezt az Uw értéket a merevített műanyag profil (Uf) és az üveg (Ug) (egyéb más tényezőkkel kiegészítve) együttesen határozzák meg. Az Uw érték 0,7-1,15 W/m2K körül már kiemelkedően jónak számít. Ez a Jó érték biztosítja Önnek hosszútávon a várt energia és költségmegtakarítást!

Az üveg hő átbocsátási értéke: Ug Mértékegysége: W/m2K (Ez az érték minél alacsonyabb, annál jobb az üveg hő átbocsátási értéke, de NEM az egész nyílászáróra értendő!)

4. TALÁLJA MEG AZ ÖNNEK MEGFELELŐ GYÁRTÓT

A fenti tanácsok megfogadásával reméljük, megtalálja az Önnek megfelelő gyártót és kikerüli az esetleges hibaforrásokat. Hisz egy ilyen beruházásnak a megfelelő céggel együttműködve egyáltalán nem kell küzdelmesnek lennie!

 

SZAKTANÁCSADÁS menüpontunkban bővebben tájékozódhat!