Szolgáltatásaink

MINDEN EGY KÉZBEN

  • HELYSZÍNRE SZÁLLÍTÁS
  • BESZERELÉS
  • FELMÉRÉS
  • KARBANTARTÁS

 

SZAKTANÁCSADÁS (SEGÍTSÉG)

Ellentétben a forgalmazókkal kik legtöbb esetben a standard méreteket előre megrendelik, és azokat próbálják értékesíteni, mi mint KÖZVETLEN GYÁRTÓcég teljesen az Ön igényinek – kéréseinek megfelelően gyártjuk le a kívánt nyílászáróját. Ez vonatkozik mind a méretre, színre és formára egyaránt! A tévhittel ellentétben az EGYEDI méret NEM FELÁRAS!

Például, ha az Ön új vagy cserélni kívánt ablak mérete 925mm széles és 1295mm magas ez nekünk egyáltalán NEM jelent problémát és az Ön pénztárcáját sem fogja extra megterhelni! Esetleges felárat a különleges formák ( pl. köríves , körablak stb. ) valamint a színes kivitel jelent.

Amennyiben Ön úgy dönt elsődleges árajánlat kéréséhez nem hív szakembert, saját maga szeretné lemérni nyílászáróit kérjük olvassa el jó tanácsainkat:

  • Ne ijedjen meg a méretvételtől, 1-2 cm különbség nem probléma
  • Megrendeléskor MINDEN esetben szakembereink kimennek a helyszínre pontos felmérést készíteni és esetleges kérdéseket pontosítani! (nyitásirány,  párkányfogadó, redőny stb.)
  • Amennyiben van rá lehetőség  kívülről mérje le az ablakot faltól falig. Kívülről nem megközelíthető ablakok esetében belülről is felmérhető, ott a tok legszélét vegye figyelembe
  • Ajánlat kéréskor kérjük, legyen figyelemmel a leadandó méret helyességére – először a SZÉLESSÉG majd a MAGASSÁG méretét legyen kedves megadni. (Példa : 900×1500-as bukó-nyíló ablak 900mm SZÉLES  1500mm MAGAS nyílászárót jelent.)

PÁR JÓTANÁCS

Bizonyosodjon meg a forgalmazó cég hitelességéről – cég megalakulása , végrehatás alatt áll- e stb.  (  ingyenesen az interneten elérhető  pl. https://www.e-cegjegyzek.hu/index.html ) Ha nem érzünk kellő bizalmat a választott céggel szemben  jobb , ha másikat is felkeresünk. Mivel esetenként nagyon sok pénzt költünk új műanyag ablakainkra, fontos hogy a bizalmunk meglegyen a választott cég felé. Pontos árajánlatnál NE CSAK az árat nézze! Fordítosn figyelmet a tartalomra is!

Ellenőrizni kell, hogy az ajánlatban minden fel van-e tüntetve amire árat kértünk. Igazi, hozzáértő szakember részletezi tételesen mit tartalmaz az árajánlat (toktoldó , párkányfogadó , esetleg redőny , párkány stb.). A gyanúsan olcsó ajánlat szinte minden esetben minőségbeli hiányosságot hozhat magával. Kicsit vizuálisabbá téve : szakszerűtlen kivitelezés, gyenge profil, ismeretlen vasalat rendszer, merevítő hiánya és még sorolhatnánk. Ennek hatására a profil elszíneződhet, az ajtó/ablak meglóg, deformálódik, nem záródik, folyamatosan állítgatást igényel. Vasalatcsere és számtalan esetben komplett nyílászáró csere a következménye. Így lesz az olcsó termékből nagyon drága!

Ne hagyja magát megtéveszteni a sok K érték és egyéb szakszó ismételgetésével.

A TELJES nyílászáró hő megtakarító értékét (Uw) vegye figyelembe! Az Uw értéke függ az ablak méretétől, nyitásmódjától, az ablakprofiltól és az abban alkalmazott merevítéstől, illetve az üvegtől és az abban alkalmazott távtartótól. Az Uw érték 0,8-1,15 W/m2K  körül már kiemelkedően jónak számít. Ez a Jó érték biztosítja Önnek hosszútávon a várt energia és költségmegtakarítást!

Sok gyártó/értékesítő az üveg (Ug) jól hangzó, alacsony hő átbocsátási értékét adja meg az egész nyílászáró hő átbocsátásának jellemzésére. Az üveg hő átbocsátási értéke:  Ug   Ez az érték minél alacsonyabb , annál jobb az üveg hő átbocsátási értéke, de NEM az egész nyílászáróra értendő!